BUFFL gaat verhuizen!

En dat betekent: alleen maar voordelen voor jou!

We buffelen maar door en groeien als een speer. En dat vraagt om een grotere stal. Dus: begin 2022 verhuizen we naar de Verver in Ravenstein. Inderdaad, het terrein van VAEX The Truck Traders. Waar we inmiddels begonnen zijn met de bouw van een compleet nieuwe hal van 825 m2. Daar is ruimte voor minimaal 8 trucks. En als we echt strak parkeren, voor nog een aantal meer. Maar naast de ruimte die we erbij krijgen, zien we nog veel meer voordelen!

1. Truckinterieur en -opbouw op één plek.

Of je nu komt voor alleen een set nieuwe gordijnen, of een volledige make-over van jouw truck: wij realiseren het allemaal onder hetzelfde dak. En stel, je koopt een vrachtwagen bij The Truck Traders. Dan maak je die op dezelfde plek compleet met een interieur én exterieur op maat. Dat is pas echt een totaalpakket!

2. Je bent er zo.

Onze nieuwe locatie ligt vlak bij de A50. Na de snelweg één keer gas geven en je bent er. Dus je komt makkelijk even aan, en bent zo weer op weg.

3. Een groot team kundige monteurs.

We bundelen de krachten van onze monteurs. Zo profiteer jij van een berg kennis en ervaring, én de gouden handjes van meer dan 15 interieur- en exterieurspecialisten.

4. De nieuwste materialen, machines en mogelijkheden.

We werkten altijd al met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken. Maar nu hebben we de ruimte voor nog meer voorraad, een logische opstelling van onze machines en slimme werkplekken. Daardoor verloopt het customizen van jouw truck straks nóg efficiënter, en heb je je auto in no time weer terug.

5. Een kijkje in de keuken.

Het customizen van jouw truck is een machtig mooi proces. Eigenlijk zonde dat je daar tot nu toe weinig van zag. Goed nieuws: onze nieuwe werkhal nodigt uit om naar binnen te stappen en je te vergapen aan al die dikke bakken. Je bent van harte welkom

 

Wij kunnen niet wachten tot begin 2022! Jij ook niet? Houd onze social media dan scherp in de gaten, voor beelden van de bouwvorderingen en het laatste nieuws.

 

Naast deze blik op de toekomst, kijken we ook graag terug in de tijd. Benieuwd hoe BUFFL ooit begon? Dat lees je in ons BUFFL blog ‘Buffl the story’.