JOUW BAAN BIJ BUFFL

Als commercieel teamleider combineer je jouw talent voor sales met een uitstekend gevoel voor service en klanttevredenheid. Vanaf het moment dat chauffeurs en truckhandelaren bij ons binnenkomen sta jij hen te woord en adviseer je over een truckinterieur of -exterieur dat past bij hun wensen.

Is de deal rond? Dan neem je de volledige verantwoordelijkheid over de rest van het proces. Je bereidt de werkorder voor, monitort de planning, checkt of betalingen binnen zijn en houdt klanten op de hoogte van de voortgang van hun project en het moment van aflevering. En zijn er tussendoor vragen? Dan denk je mee over een logische oplossing.

Je volgt en coördineert wat er gebeurt in onze werkhal, waar zo’n 25 collega’s dagelijks werken aan de mooiste trucks. Je overlegt met de truck customizers op de vloer en instrueert collega’s bij support en finance, bijvoorbeeld om een klant te bellen dat de planning is veranderd of een factuur te checken. Kortom: elke truck die bij ons de deur uitgaat is het resultaat van teamwork, maar jij houdt het overzicht en bent eindverantwoordelijke. Een belangrijke job, met als resultaat héél veel blije BUFFL-klanten.

Dit krijg je bij BUFFL

  • Een goed salaris dat past bij jouw ervaring. Daar komen we zeker uit.
  • Werken bij een jong, fris en snelgroeiend bedrijf met volop ontwikkelmogelijkheden.
  • Een team van in totaal 25 collega’s, zowel mannen als vrouwen tussen de 18 en 60 jaar.
  • Een informele bedrijfscultuur waarin collega’s elkaar makkelijk weten te vinden.
  • Een nieuw, ruim en licht bedrijfspand met de modernste voorzieningen.
  • Work hard. Play hard. We gaan snel en vieren onze successen uitbundig.
  • Elke dag een gratis, gezonde lunch.
  • Gratis sporten met collega’s.

BEN JIJ EEN BUFFL?

Jij hebt verantwoordelijkheidsgevoel, houdt overzicht en weet van aanpakken. Daarbij denk je in oplossingen en durf je zelf beslissingen te nemen, op basis van commercieel inzicht én je gezonde verstand. Je staat stevig in je schoenen en bent een makkelijke prater: zelfs als je een klant belt om te vertellen dat zijn truck later klaar is, weet je dat realistisch en positief te brengen. Ook belangrijk:

  • Je hebt minimaal hbo-denkniveau en zin om te werken.
  • Het liefst weet je al iets van trucks en ben je bekend met de truckbranche. Maar ook zonder die kennis zien we kansen. De ‘klik’ is het belangrijkste.

BEGINNEN BIJ BUFFL?

Mail ons waarom jij onze nieuwe commercieel teamleider bent. Stuur die uitleg met je cv uiterlijk 30 juni naar vestigingsmanager Kevin, via personeelszaken@buffl.nl. Daarna hoor je snel van ons!