Truck customizer

Werken als monteur kun je overal. Meebouwen aan unieke truckinterieurs? Dat kan alleen bij BUFFL! Samen met onze andere truck customizers realiseer je de dikste interieurs in de meest uiteenlopende vrachtwagens. Stap voor stap bouw je compleet nieuwe cabines op. En één ding is zeker: dat geeft een heel goed gevoel!

 

Jouw baan als truck customizer

 •  Werken aan de mooiste vrachtwagens. Een Scania Next Gen, of wagens uit de Scania 3-serie? Jij zit dagelijks in de cabine van dit soort dikke bakken. Ook prachtexemplaren van andere merken neem jij onder handen.
 • Afwisselende werkzaamheden. Van het demonteren van oude interieurs en het leeghalen van cabines tot aan het plaatsen van beklede panelen, het aanleggen van elektra en het inbouwen van multimediasystemen. Elk interieur is uniek en jij zoekt steeds opnieuw naar de beste aanpak met het mooiste resultaat.
 • Veel vrijheid. Jij krijgt je eigen projecten en werkt veel zelfstandig. Geen chef-werkplaats die in je nek staat te hijgen, dus. Wij vertrouwen op jouw eigen kennis, inzicht en initiatief.
 • Een moderne werkplaats. Binnenkort verhuist BUFFL naar The Truck Traders in Ravenstein. Daar ga je aan de slag in een splinternieuwe, ruime werkhal met moderne apparatuur.
 • Een hecht team. Eenmaal bij ons in het team? Dan wil je niet meer weg. Onze truck customizers staan voor elkaar klaar en bij je leidinggevende loop je makkelijk even binnen.

Over BUFFL Customizers

BUFFL Customizers is een fris en jong bedrijf, dat sinds 2019 handgemaakte truckinterieurs van hoogstaande kwaliteit levert. We werken in een klein team van 10 mannen en vrouwen. Dat betekent: volop ruimte voor jou om verschillende werkzaamheden uit te voeren en je te ontwikkelen
in een richting die bij je past. Als vakspecialist op het gebied van leer, elektrotechniek of lassen bijvoorbeeld. Of als leidinggevende. Ook BUFFL is nog lang niet uitgegroeid. Binnenkort verhuizen we naar een splinternieuw pand in Ravenstein, met een grote werkhal en extra mogelijkheden voor truckopbouw.

Wat je krijgt
 • Een goed salaris. Daarover krijgen we nooit klachten, dus ook met jou komen we er uit.
 • Twee maanden proeftijd en daarna een jaarcontract, als jij en wij dat zien zitten.
 • Werk waarbij je mag sleutelen aan de dikste bakken en de gaafste projecten.
 • Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden via onze eigen Truck Academy.
 • Een klein team met betrokken collega’s, die je altijd mag appen als je ze in het weekend mist.
 • Een fijne werkplek: overdekt, warm in de winter en koel in de zomer.
 • Eigen gereedschap en bedrijfskleding waarin je gezien wil worden.
 • De mogelijkheid om veel uren te maken. Alleen als je dat wil
 •  Dagelijks een geheel verzorgde en gratis lunch.
Wat wij vragen

Je bent handig en hebt technische basiskennis. Bijvoorbeeld van elektra. Het liefst heb je eerder als monteur gewerkt. Maar het allerbelangrijkste: je hebt zin om te werken. Gas erop! Dat is de BUFFL-mentaliteit. Klaarstaan voor je collega’s en samen doorbuffelen als er een deadline voor een oplevering aankomt. Verantwoordelijkheidsgevoel tonen, werk zien liggen en het gewoon ‘snappen’. Daar krijg je volop gezelligheid en waardering voor terug.

 

 

Ja, ik pak die kans!

Aan de slag als truck customizer? Of gewoon eens doorpraten over de mogelijkheden? Stuur een WhatsApp of bel naar Renske, via 06 31 79 45 15. Mailen kan ook: renske.vheck@buffl.nl.

Twijfel je of deze baan iets voor jou is? App of bel dan ook. Een kop koffie drinken kan altijd.