VACATURE ALERT: STOFFEERDER TRUCKINTERIEURS

Meedenken over het ontwerp van een truckinterieur en de interieurdelen zorgvuldig bekleden en capitonneren: als stoffeerder lever je een belangrijke bijdrage aan hét droominterieur van elke BUFFL-klant.

Jouw baan als stoffeerder truckinterieurs:

 • Elke keer een nieuwe metamorfose. Van een Scania Next Gen tot prachtexemplaren van andere merken: jij geeft interieurs van elk type vrachtwagen een complete metamorfose. En kunt je creativiteit volledig kwijt, want bijna elk ontwerp is anders.
 • Afwisselende werkzaamheden. Overleggen over kleuren en materialen, interieurdelen en stoelen bekleden, naaien en capitonneren: jouw dagen zijn afwisselend en nooit saai.
 • Veel vrijheid. Je werkt veel zelfstandig. Jouw persoonlijke kennis, vaardigheden en initiatief zijn het uitgangspunt en je leidinggevende stuurt bij waar nodig.
 • Een moderne werkplaats. Een fijne werkplek in een splinternieuwe, ruime werkhal in Ravenstein, met de modernste apparatuur. Daar werk je gezellig tussen andere collega’s.
 • Een hecht team. Eenmaal bij ons in het team? Dan wil je niet meer weg. Onze truck customizers staan voor elkaar klaar en bij je leidinggevende loop je makkelijk binnen.

 

Over BUFFL Customizers

BUFFL Customizers is een fris en jong bedrijf in truckstyling. Sinds 2019 verzorgen wij handgemaakte truckinterieurs en tuckopbouw. Dat doen we met een klein team van zo’n 10 truck customizers: mannen én vrouwen. Kwaliteit en onderscheidend vermogen, daar gaan we voor! We lopen graag voorop en bouwen het liefst bijzondere dingen. Geen machinaal vervaardigde interieurs, maar uniek handwerk en vakmanschap!

Wat je krijgt

 • Een goed salaris. Daarover krijgen we nooit klachten, dus ook met jou komen we er uit.
 • Twee maanden proeftijd en daarna een jaarcontract, als we dat allebei zien zitten.
 • Werk waarbij je elke dag klanten blij maakt met het interieur van hun dromen.
 • Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden via onze eigen Truck Academy.
 • Een klein team met betrokken collega’s, die je altijd mag appen als je ze in het weekend mist.
 • Een fijne werkplek in een nieuwe werkhal met up-to-date materialen en apparatuur.
 • Dagelijks een geheel verzorgde en gratis lunch.

 

Wat wij vragen

Een specifieke opleiding als (meubel)stoffeerder is fijn, maar niet noodzakelijk. Wij leren jou alles wat nodig is bij ons op de werkvloer. Je bent van jezelf wel handig en creatief, en werkt zorgvuldig. En het belangrijkste: je hebt er zin in! Gas erop: dát is de BUFFL-mentaliteit. Klaarstaan voor je collega’s en samen doorbuffelen als het nodig is. Verantwoordelijkheid tonen, werk zien liggen en het ‘snappen’. Daar krijg je volop gezelligheid, groeimogelijkheden en waardering voor terug!

 

Ja, ik pak die kans!

Aan de slag als truck customizer? Of gewoon eens praten over de mogelijkheden? Stuur een WhatsApp of bel naar Kevin, via 06 26 08 69 11. Mailen kan ook: kevin.vvenrooij@buffl.nl.

 

Twijfel je of deze baan iets voor jou is? App of bel dan ook. Een kop koffie drinken kan altijd.