Truckmonteur BUFFL Customizers

Jij schroeft geblinddoekt een vrachtwagen uit elkaar en zet alles met je ogen dicht weer terug. Als we je vragen om een spoorstang te vervangen, check je ook meteen de wiellagers. En is er een doosje bougievonkjes nodig? Dan stuur je iemand anders het magazijn in om te zoeken! Kortom: over vrachtwagens hoeven we je niets meer te leren. Laat jou maar lekker werken. En die dikke trucks van BUFFL nóg mooier maken met een complete opbouw. 

 

Jouw baan als truckmonteur

 • De dikste vrachtwagens. Van een klassieke Scania 3 serie tot de nieuwste DAF XF en alles ertussenin: jij geeft dikke trucks een nóg mooiere look. Je monteert lampenbeugels, uitlaten, side skirts en bullbars en sluit complete elektrasystemen aan.
 • Technische uitdaging. Naast truckopbouw pak je uiteenlopende werkzaamheden op, van het vervangen van remmen tot aan het repareren van hydrauliek. Logisch, want jij kent elke vrachtwagen van het dak tot aan de luchtketel. Daarom ben je dé juiste persoon voor technisch uitdagende projecten.
 • Veel vrijheid. Jij krijgt keer op keer je eigen project en werkt veel zelfstandig. Geen chef-werkplaats die in je nek staat te hijgen en geen werkbriefjes die klakkeloos gevolgd moeten worden. Wij vertrouwen voornamelijk op jouw eigen kennis, inzicht en initiatief.
 • Een hypermoderne werkplaats. Met nieuwe materialen en technieken, een voorraad die op orde is en een eigen gereedschapskist voor elke monteur.
 • Een hecht team. Eenmaal bij ons in het team? Dan wil je niet meer weg. We hebben monteurs die ruim 20 jaar bij ons werken. En nieuwe gasten die meteen op hun plek zitten.

 

Wat werken bij BUFFL Customizers jou oplevert

 • Een goed salaris. Daarover krijgen we zelden klachten. Dus ook met jou komen we er uit.
 • Twee maanden proeftijd en daarna een jaarcontract.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze eigen TruckAdemy.
 • De mogelijkheid om veel overuren te maken. Alleen als je dat wil.
 • Elke dag een verzorgde lunch. Nog gratis ook.
 • Legendarische personeelsfeesten, borrels en vele extraatjes. Successen vieren we graag.

Over BUFFL Customizers
Bij BUFFL maken we de mooiste truckinterieurs en -exterieurs! Dat doen we alleen met de beste materialen en voor een groot deel met de hand. Sinds 1 april zijn we verhuisd naar een nieuwe werkhal in Ravenstein, in het pand van VAEX The Truck Traders. Daar bieden we klanten die een nieuwe truck aanschaffen een totaalpakket op één plek. Ook voor jou als opbouwmonteur brengt dit leuke dingen met zich mee: je draagt bij aan complete make-overs van trucks en ziet dagelijks hoe collega’s truckinterieurs customizen. Meer lezen? Check ons BUFFL-blog.

 

Wat vragen wij?

Je hebt de kwaliteiten van een eerste monteur, maar hoeft geen diploma’s op zak te hebben. Jouw technische kennis en een positieve mentaliteit vinden we het allerbelangrijkste.

 

Reageer!

Pas jij bij BUFFL Customizers? Stuur een WhatsApp of bel naar onze chef werkplaats Stijn, via 06 43 23 56 32. Twijfel je? App of bel dan ook. Een kop koffie drinken kan altijd.